shelf_myhouse

Tre favoritter: Instagram

Når vi på Folielovers søger boliginspiration, -arbejdsmæssigt som privat, er vi (nok ligesom dig, gætter vi) storforbrugere af Instagram. Det er nemt at navigere i, og boliginspiration fra hele verden bliver serveret for dig på en let og lækker måde.

Her giver vi vores bud på 3 Instagram-profiler, der er værd at holde øje med.

Room on Fire: er instagram udgaven af bloggen, der går under samme navn. Instagram-profilen viser en gennemført minimalistisk stil og skildrer et univers af storslået arkitektur og design med hovedfokus på rene former, linjer og materialer.

roomonfire_insta

room2
room3

 

Interiorstyle_: En australsk profil, der samler interiør-inspiration fra hele verden. Billederne skildrer en let og lys stil. Men med enkle elementer af noget råt eller farverigt, lægger profilen sig alligevel langt fra de populære instragramprofiler med skandinaviske træk.

interior_plant

interior_window
livingroom_2

 

myhouseins: En dansk profil, med sin helt egen skæve og eksperimenterende stil. Kristina inviterer os med indenfor i hendes hjem, der er fyldt af keramik, planter og fede print. Billederne er rå og rustikke og alt andet en minimalistiske.

shelf_myhouse

lamps_myhouse
table_my

 

Billeder er lånt fra de nævntes instagramprofiler.

 

No Comments

Post a Comment