moodboard_mint

A Hint of Mint

På Folielovers elsker vi at drømme os ind i et bestemt univers og lade os inspirere af forskellige tendenser, farver og udtryk. I den forbindelse er vi vilde med at arbejde med moodboards, som fungerer perfekt til at udtrykke en særlig visuel fortælling.

Denne gang har vi forelsket os i farven mint og giver bud på, hvordan du kan inddrage farven i din bolig. Selvom farven mint ikke er en ny tendens, har vi her på Folielovers svært ved ikke at lade os drage af den smukke farve, og endnu en gang lade den få plads i vores boliger.

Moodboardet vil vi bruge som inspiration til et DIY projekt, som kan give vores hjem a hint of mint.

På boligprint.dk kan du bestille folie på mål i forskellige nuancer af mint og på den måde få farven integreret i dit hjem. 

1. Inspirationsbillede fra Pinterest, 2. Bakke fra Design Letters 299,00 kr., 3. Ora ur fra Kähler 799,00 kr., 4. Inspirationsbillede fra Pinterest, 5. Kop fra Pantone 169,95 kr., 6. Tæppe fra Rosenberg Cph 850,00 kr., 7. Inspirationsbillede fra Pinterest, 8. Tændstikker fra Hay 58,00 kr., 9. Opvaskebalje fra Normann Copenhagen 499,00 kr., 10. Block Table fra Normann Copenhagen 1600,00 kr., 11. Inspiratiosbillede fra Pinterest.

 

1 Comment
  • Masser af messing - Folielovers.dk

    juni 1, 2015 at 10:18 am Svar

    […] uge – nyt crush! I sidste uge genforelskede vi os i farven mint og i denne uge har vi kastet vores kærlighed på […]

Post a Comment