leaves_sun

Havefest på budget

Vi skal holde en stor havefest i slutningen af august, og er nu nået til den sjove del af planlægningen – nemlig oppyntningen!

Temaet bliver noget i stil med 50’er retro og masser af blomster og grønt fra haven. Der skal være kulørte lamper, kolde øl og Fritz cola i spande med is, lanterner i træerne og masser af balloner! Det ultimative ville være at lave en “balloon drop” eller konfetti-balloner med inspiration fra indlægget her.

Bordkortene vil vi lave med tavlefolie-mærkater klistret på engangskrus, ligesom det er gjort med kopperne til gafler og knive på billedet nedenunder.

Etsy har vi fundet billigt engangsservice og sugerør – men vi kunne også være fristet til at dække op med tallerkener af palmeblade.

Drinksdispenseren er ikke ligefrem budgetvenlig, men omvendt sprænger den heller ikke budgettet, og kan bruges i mange år. Den står meget højt på ønskelisten. Ellers kaster vi os ud i den gode gamle bowle – der kan man med fordel tjekke den lokale genbrugsbiks.

Vi er ret pjattede med den helt simple version af “flagranken” med flotte blade fra haven. Billigt og fedt! Det kan være en god idé at lave dem så sent som muligt alt afhængig af, hvilke blade man bruger (og om man hænger dem i solen). Ellers kommer de hurtigt til at se lidt triste ud.

Vaserne på bordet bliver en blanding af flotte glas (igen kan man være heldig i genneren), gamle syltetøjsglas og vinflasker. Blomsterne bliver hvad vi kan finde i haven (eller grøftekanten).

Nu krydser vi bare alt, hvad vi overhovedet kan for, at den danske sommer viser sig fra sin bedste (eller bare semi-gode-uden-stormvejr) side!

lantern_light2

table_setting
blankets
bucket2
confetti_balloon

 

lantern_vertical

 

products_havefest

1.) Konfetti-ballon fra Knot&Bow 110kr,  2.) Trægafler fra Creative Juice Café 54 kr, 3.) Folieballoner fra mikaspartyshop 38 kr, 4.) Guirlande fra GenWoo 220 kr, 5.) Tallerkener fra Creative Juice Café 63 kr, 6.) Popcorn-æsker fra Creative Juice Café 57 kr, 7.) Sugerør fra Creative Juice Cafe 14 kr, 8.) Drinksdispenser fra Kilner 30 pund, 9.) Kroket-sæt fra Jem&Fix 79,50 kr.

Fotocredit: Billede af konfetti ballon fra 99RedBalloonsShop

No Comments

Post a Comment