MikkellerFriend1

Fem Favoritter: Restauranter

Grace Coddington, Creative Director for amerikansk Vogue sagde engang:

“Always keep your eyes open. Keep watching, because whatever you see can inspire you”

Grace Coddington har en ret fin pointe i, at inspiration findes alle steder! Sidste gang dedikerede vi “Fem Favoritter” til inspirerende instagramprofiler.

Denne gang sætter vi fokus på interiør-inspiration i offline verdenen. Vi giver dig her vores bud på caféer og restauranter, der på den ene eller anden måde skiller sig ud med en interessant og inspirerende interiørstil.

 

Ulla Terkelsen London (Aalborg)

Der er skruet op for alle farverne i denne finurlige café i centrum af Aalborg.  Stilen er kitschet, detaljerig og vild, men fordi den er så gennemført virker helhedsindtrykket samlet og roligt.

ulla

Ulla T kamel
ULLA T :

 

The Diner (Aarhus)

På “The Diner” får du, som navnet antyder, den helt klassiske diner-oplevelse. Alt fra gulv, stole, jukebox og service er holdt i den amerikanske diner-stil. Maden er selvfølgelig også derefter, hvis du skulle være i tvivl –  “One Peanut Butter Milkshake coming up!”

diner_big

The diner 3
Diner

 

Niels Bugges Hotel (Dollerup, Viborg)

I 2003 forvandlede ejerne bag “Niels Bugges Kro” et gammel plejehjem til et eventyrligt hotel ude i skoven. Stilen er romantisk og afdæmpet og med mange personlige detaljer, der giver en hyggelig og intim stemning.

NB STOR

NB vindue
NB bord

 

Mikkellers & Friends (København)

“Mikkellers & Friends Beerbar” på Nørrebro har en gennemført minimalistisk stil og holder sig til et enkelt materiale- og farvevalg. Minimalisme og mint går hånd i hånd i denne særlig smukke ølbar.

MikkellerFriend1

mikkeller 3
mikkeller 4

 

Café Biografen (Odense)

I det omdannede “Brandts Klædefabrik” i Odense finder du den lille “Art Cinema”- biograf, som også rummer tilhørende café. De rå fabrikslokaler, kombineret med de mange planter og mørke træmøbler, skaber tilsammen en meget smuk kombination.

cafe bio

cafe bio 2
cafe bio 5

Alle billeder er lånt fra de nævntes egne hjemmesider.

No Comments

Post a Comment